Fietsverhuur Marken

Schot Bike Rental

Fietsverhuur in Marken nodig? Dan huur je natuurlijk een fiets bij Schotfietsverhuur! Bij ons vindt je verschillende modellen fietsen die je kunt gebruiken om Marken te verkennen! Bekijk snel al onze huurfietsen.

Heerlijk er op uit in Marken!

Heerlijk een dagje fietsen in Marken. Altijd gezellig! Het schier-eiland Marken heeft een hoop te bieden. Maak gezellig een rondje in het centrum van het plekje of fiets naar de bekende vuurtoren van Marken! Daarnaast ligt Marken dicht in de buurt van andere plekken als Monnickendam en Volendam. Je kunt zelfs met een veerboot naar Volendam! Kortom, huur een fiets in Marken en je hebt een onvergetelijke dag!

Fietsverhuur Marken: de laagste prijs

Ben je op zoek naar de voordeligste fietsverhuur in Purmerend? Dan moet je bij Schotfietsverhuur zijn! Wij leveren de beste e-bikes, stadsfietsen en tandems voor de scherpste prijs. Dus neem snel vrijblijvend contact met ons op!

Fietsverhuur in Marken: groot aanbod in huurfietsen

Bij Schotfietsverhuur hebben we een groot aanbod in huurfietsen. Hierdoor hebben wij voor ieder wat wils. Ga je met of zonder kind? Of wil je extra trapondersteuning door gebruik te maken van een e-bike? Wij hebben het allemaal. Zo hebben wij onderstaande verhuurfietsen in ons assortiment:

TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten (*)
Dinsdag:  8:30 t/m 18:00 uur
Woensdag:  8:30 t/m 18:00 uur
Donderdag:  8:30 t/m 18:00 uur
Vrijdag:  8:30 t/m 18:00 uur
Zaterdag:  8:30 t/m 17:00 uur
Zondag:  Gesloten (*)
 
(*) Fietsverhuur zondag en maandag met een afspraak wel mogelijk.
Ophalen van de huurfietsen op beide dagen tussen 10:00 en 11:00 uur.

Openingstijden van onze verhuurafdeling zijn afwijkend van onze winkel!


Contactgegevens

Facebook