Fietsverhuur Purmerend

Schot Bike Rental

Fietsverhuur in Purmerend nodig? Dan huur je natuurlijk een fiets bij Schotfietsverhuur! Bij ons vindt je verschillende modellen fietsen die je kunt gebruiken om Purmerend te verkennen! Bekijk snel al onze huurfietsen.

Heerlijk er op uit in Purmerend!

Heerlijk een dagje fietsen in Purmerend. Dat is altijd gezellig! De stad Purmerend heeft namelijk een hoop te bieden. Maak gezellig een rondje in het centrum of maak een tocht door het Purmerbos! Daarnaast ligt Purmerend dicht in de buurt van andere plekken als Volendam en Edam waar ook een hoop te bezichtigen is! Kortom, huur een fiets in Purmerend en je hebt een onvergetelijke dag!

Fietsverhuur Purmerend: de laagste prijs

Ben je op zoek naar de voordeligste fietsverhuur in Purmerend? Dan moet je bij Schotfietsverhuur zijn! Wij leveren de beste e-bikes, stadsfietsen en tandems voor de scherpste prijs. Dus neem snel vrijblijvend contact met ons op!

Groot aanbod in huurfietsen

Bij Schotfietsverhuur hebben we een groot aanbod in huurfietsen. Hierdoor hebben wij voor ieder wat wils. Ga je met of zonder kind? Of wil je extra trapondersteuning door gebruik te maken van een e-bike? Wij hebben het allemaal. Zo hebben wij onderstaande verhuurfietsen in ons assortiment:

TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  Gesloten (*)
Dinsdag:  8:30 t/m 18:00 uur
Woensdag:  8:30 t/m 18:00 uur
Donderdag:  8:30 t/m 18:00 uur
Vrijdag:  8:30 t/m 18:00 uur
Zaterdag:  8:30 t/m 17:00 uur
Zondag:  Gesloten (*)
 
(*) Fietsverhuur zondag en maandag met een afspraak wel mogelijk.
Ophalen van de huurfietsen op beide dagen tussen 10:00 en 11:00 uur.

Openingstijden van onze verhuurafdeling zijn afwijkend van onze winkel!


Contactgegevens

Facebook